Advertisement

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Sthn Krhth Onsports Gr - Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Sthn Krhth Onsports Gr - Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της.. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: 866.81 0.35% inews widgets :

Isxyros Seismos Sthn Krhth Cnn Gr
Isxyros Seismos Sthn Krhth Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ. Ταρακουνήθηκαν οι κάτοικοι της κρήτης το πρωί της τρίτης 29 δεκεμβρίου. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. 866.81 0.35% inews widgets : Σεισμοσ τωρα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 36 χλμ.

Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη:

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο… Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Σεισμός 4,2 βαθμών ταρακούνησε το ηράκλειο; Η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης παράλληλα ενημερώνει και για το νέο κύμα καύσωνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Με ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες η φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Οι σεισμολόγοι τονίζουν ότι οι δονήσεις δεν εμπνέουν ανησυχία. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την τετάρτη στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Protinews ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:11 το πρωί βορειοανατολικά της κρήτης. Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη!

Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα.

Seismos Twra Krhth 4 9 Rixter Sth Shteia Alphafreepress Gr
Seismos Twra Krhth 4 9 Rixter Sth Shteia Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Τωρα 5,2 ρίχτερ published on : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την τετάρτη στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 74 χλμ. Με ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες η φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι τονίζουν ότι οι δονήσεις δεν εμπνέουν ανησυχία. Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη! Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ. Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο… Jun 14, 2021 · σεισμοσ τωρα:

Σεισμοσ τωρα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 36 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την τελική μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 4,2 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών και πρόεδρος του τμήματος γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος, κ.

Krhth Seismos Twra Sto Hrakleio
Krhth Seismos Twra Sto Hrakleio from cdn1.img.sputniknews.gr
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. 4,2 ρίχτερ ταρακούνησαν το ηράκλειο; Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Protinews ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:11 το πρωί βορειοανατολικά της κρήτης.

Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο… Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο 4,2 ρίχτερ ταρακούνησαν το ηράκλειο; Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών και πρόεδρος του τμήματος γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος, κ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. 12 οκτωβρίου 2020 12 οκτωβρίου 2020 published by : Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση «ξύπνησε» την κρήτη. Jun 14, 2021 · σεισμοσ τωρα: Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ.

Posting Komentar

0 Komentar